TO Zlatibor uvela digitalizaciju kupovinu ulaznica

Kao jedan od lidera u nastojanju da građani zlatiborskog okruga,  ali i šire, prate najnovije mogućnosti koje pruža tehnologija našeg doba, Inovacioni biznis centar  je ugostio predstavnike kompanije Visit Online. Tim povodom, 24. maja, upriličena je prezentacija platforme “Visit-Serbia” na kojoj je zastupljena turistička ponuda Zlatibora kroz nekoliko bitnih sadržaja. Destinacijski partner kompanije Visit Online, Turistička organizacija Zlatibor, na ovaj način uspela je da približi turističke bisere Zlatibora najširem krugu potencijalnih gostiju koji će u samo tri klika, preko platforme Visit-Serbia moći da kupe ulaznice. Benefiti za pojedince i grupe su značajne uštede ličnih potencijala u organizaciji putovanja i poseta. On line kupovna ulaznica za atraktivne destinacije: Branč u vazduhu i Romantično putovanje kao sadržaje koje nudi Gold gondola, Avantura park, Muzej Staro selo Sirogojno, Vodopad u Gostilju, Dino park, El Paso City, ali i “4 Bisera Zlatiora” turistima omogućava da  uštede vreme u planiranju , ali i da kvalitenije organizuju svoj boravak.

Kako Turistička organizacija Zlatibor ove godina proslavlja 130 godina postojanja može se reči i da ova, unapređena, i savremenom turisti, prilagođena usluga, predstavlja nastavak kontinuiranog rada na razvoju turizma saglasno trendovima i tendencijama.

Integralni deo platforme Visit-Sebia omogućava da posetilac bliže upozna željene destinacije putem fotografija, eksluzivnih VR video sadržaja i autenitičnih tekstova. Ovo je omogućeno kombinacijom informacija-bloginga-storetelinga na jednom mestu.

Platfroma Visit-Serbia, kako je istaknuto od strane kreatora, na najjednostavniji i najsigurniji način doprinosi komforu i planiranja i realizacije poseta popularnim i atraktivnim destinacijama.

Otkrij, klikni i poseti. Turistička platforma se nalazi na sledećem linku „Visit Serbia“ .

Izvor: TO Zlatibor

 

Related Posts