Иновациони бизнис центар Златибор на представљању водича „Путовање кроз TourismTech“ на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи

Иновациони бизнис центар Златибор на представљању водича „Путовање кроз TourismTech“ на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи

У понедељак, 22. априла 2024. године, представници Иновационог центра Златибор присуствовали су презентацији новог водича „Путовање кроз TourismTech – Нове технологије у хотелијерству и туризму“ на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, Универзитета у Крагујевцу. Водич, чији су аутори професори са факултета, развијен је као део пројекта „Предузми идеју“ који реализује иницијатива „Дигитална Србија“ у сарадњи са Америчком агенцијом за међународни развој (USAID).

Као есенцијални ресурс за имплементацију најновијих технолошких трендова у сектору хотелијерства и туризма, водич нуди увиде и практичне савете за побољшање ефикасности и квалитета услуга, од одморишног туризма до ресторанства.

Наша присутност на овом догађају потврђује посвећеност Иновационог центра Златибор унапређењу и имплементацији нових технологија у туристичком сектору. Учествовањем у оваквим догађајима, стварамо основу за будуће сарадње и пројекте који ће омогућити даљи развој туризма на Златибору и шире. Ово је још један корак ка остваривању наше мисије да будемо лидери у иновацијама у туризму, те да инспиришемо и подржавамо примену нових технологија у овој бранши.

Related Posts