Сајам пољопривреде и руралног туризма на Златибору од 10. до 12. маја

Сајам пољопривреде и руралног туризма на Златибору од 10. до 12. маја

Од 10. до 12. маја 2024. године, Златибор постаје центар иновација у пољопривреди и руралном туризму. У оквиру Сајма пољопривреде и руралног туризма, посебну пажњу заслужује едукативни сегмент који ће се одржати у Иновационом бизнис центру Златибор. Позивамо све заинтересоване стручњаке, пољопривреднике и студенте да присуствују овом изузетном догађају.

Едукација ће се одвијати 11. маја у конференцијској сали Иновационог центра, где ће водећи стручњаци из области аграра представити најновије трендове и технологије. Програм почиње у 10:00 часова предавањем др Јонела Субића о примени нових технологија у аграру, укључујући роботизацију и соларне панеле.

Дискутоваће се о различитим темама од кључног значаја за модернизацију пољопривреде, као што су диверсификација пољопривредних газдинстава, генетички ресурси, као и одрживи развој села на подручју општине Чајетина. Такође, биће представљени практични савети за прераду производа од меса и млека на малим газдинствима и савремене методе производње малине.

Овај едукативни програм пружа прилику за учење, размену искустава и умрежавање са врхунским стручњацима и колегама из индустрије. Сајам такође нуди прилику за упознавање са најновијом пољопривредном механизацијом и технологијом, као што је приказ новог трактора „Мајевица“.

За детаљан преглед едукативних сесија, погледајте приложену Агенду

Осигурајте своје место на време и будите део трансформације пољопривредне индустрије. Пријавите се сада и придружите нам се у Иновационом бизнис центру Златибор на јединственом догађају који спаја науку, праксу и традицију.

Related Posts