Предавање “Писање Бизнис плана” у ИБЦ Златибор

Предавање  “Писање Бизнис плана” у ИБЦ Златибор

Иновациони бизнис центар Златибор најављује предавање на тему „Писање бизнис плана„, које ће се одржати 30. маја у конференцијској сали ИБЦ Златибор са почетком у 18:00 часова. Ово предавање је намењено предузетницима свих нивоа, од почетника до искусних професионалаца, како би унапредили своје вештине у области пословног планирања.

 

Предавање ће водити признати Владимир Величковић  стручњак из компаније Солвион, лидера у пословном саветовању, као и његови сарадници Никола Пејовић И Андреј Крaвчук. Учесници ће научити како да поставе циљеве, анализирају тржиште и припреме финансијске пројекције које ће привући инвеститоре и осигурати дугорочну одрживост бизниса.Учесници ће проћи кроз кључне кораке у писању бизнис плана, укључујући постављање реалних циљева, анализу тржишта и припрему финансијских пројекција. Посебан акценат ће бити на практичним алатима и методама које могу одмах применити.

 

Предавање је идеално за све који желе да унапреде своје пословне вештине, било да су почетници или искусни предузетници. Такође, ово је сјајна прилика јер је актуелни конкурс „Покрени бизнис увелико у току.

 

Не пропустите прилику да унапредите своје вештине и добијете одговоре од стручњака из Солвион-а. Резервишите своје место одмах путем линка.

 

Предавање „Писање бизнис плана“ пружа непроцењиве увиде и смернице за успешну реализацију пословних идеја. Придружите нам се и искористите ову прилику за лични и професионални раст.

 

За више информација и регистрацију посетите наш сајт или контактирајте тим ИБЦ Златибор.

Related Posts