Предузетничка обука за успешно освајање тржишног колача под називом „Ја-предузетник“

Предузетничка обука за успешно освајање тржишног колача под називом „Ја-предузетник“

Иновациони бизнис центар Златибор организује 10. маја 2022. године обуку за све предузимљиве и креативне појединце са идејом, и изнад свега, жељом да се потврде у сопственом бизнису.

Учесници ће на овој обуци имати прилику да, поред теоријског, прођу и практични део обуке и то методом симулације пословног окружења.

У првом делу обуке обрадили би се елементи и кључне карактеристике послових модела, односно предмет излагања односиће се на начин на који организација рационално ствара и испоручује вредност. У другом делу, учесници ће имати могућност да се, моделом симулација, поставе у практично окружење који изискује спремност да свој предузетнички модел представе као агилан субјект на тржишту.

Обука се организује уз подршку кабинета Министра за иновације и технолошки развој  у сарадњи са Иновационим бизнис центром Златибор.

Поред материјала за обуку,полазници ће добити и видео материјал из различитих области везано за равој предузетништва, све у циљу да се, поред неопходних информација и сазнања, стекне и самопоуздање потребно за самосталан наступ на тржишту.

Сви заинтересовани могу се пријавити путем линка   или  лично  у просторијама ИБЦ Златибор.

Related Posts