Predstavnici IBC Zlatibor na info danu StarTech Srbija

Predstavnici IBC Zlatibor na info danu StarTech Srbija

Predstavnici Inovacionog biznis centra Zlatibor učestovali su u predstavljanju 3. StarTech konkursa putem koga privredni subjekti mogu obezbediti bespovratna finansijska sredstva za razvoj inovativnih proizvoda i digitalnu transformaciju privrede. Susret organizovan 3. aprila u Bezistan Open Space u Beogradu  u ime Vlade RS otvorila je  ministarka nauke, inovacija i tehnološkog razvoja, Jelena Begović obraćanjem sa temom o značaju inovacija za ekonomski razvoj društva.

Grantovi koji se mogu dobiti putem Star Tech konkursa kreću se u rasponu od 15.000 do 100.00 dolara a aplikanti, neformalne grupe, start up-ovi i aktivni privredni subjekti, mikro, mala i srednja preduzeća sa najmanje dve godine poslovanja od upisa u APR mogu konkurisati za bespovratne iznose u tri LOTa.

 

IBC je jedan od mrežnih partnera koji pruža podršku svim zainteresovanim subjektima iz lokalne zajednice za učešće na StarTech konkursu pa je, nakon današnjeg detaljnog upoznavanja sa propozicijama i uslovima, apsolutno na raspolaganju svim zainteresovanim za informacije i pomoć prilikom apliciranja.

 

Related Posts