Prijave za ParkUP! 2024

Prijave za ParkUP! 2024

Naučno-tehnološki park Beograd (NTP Beograd) otvorio je prijave za studentski startap kamp – ParkUP! 2024, a po prvi put na ovaj jedinstveni program učenja, rada i druženja, mogu da se prijave i studenti koji studiraju van Beograda!

 

ParkUP! je intezivni program učenja, rada i druženja, namenjen studentima svih fakulteta širom Srbije, sa ciljem da steknu osnovna znanja i veštine o tehnološkom preduzetništvu – kako da uoče probleme i prepoznaju poslovne prilike na tržištu, ojačaju timske veštine i koji su koraci u pretvaranju inovativne ideje u uspešan biznis 💪🏻

 

ParkUp! će biti održan od 11. do 16. jula u NTP Beograd, a svim akademcima koji studiraju van Beograda biće obezbeđen smeštaj tokom trajanja kampa.

Prijave su otvorene do 22. juna na sajtu NTP Beograd!

 

Za učešće na ParkUP!-u je dovoljna otvorenost ka novim znanjima. Nije potrebno da studenti imaju oformljen tim ili poslovnu ideju – do nje će doći kroz dinamičan rad na kampu!

Prijavi se:

️ ako imaš između 18 i 26 godina

️  studiraš i želiš dodatno da unaprediš svoje lične i profesionalne veštine

️  interesuje te preduzetništvo

️ želiš da upoznaš sjajne startap osnivače️ i sa kolegama sa drugih fakulteta širom Srbije se oprobaš u timskom radu na razvoju inovativne ideje

 

Više informacija o ParkUP!-u pogledajte OVDE.

Studentski startap kamp ParkUP! 2024 realizuje se u okviru Programa promocije i popularizacije inovacione delatnosti Ministarstva nauke, inovacija i tehnološkog razvoja, uz podršku projekta Tehnopark Srbija 2.

Izvor: NTP Beograd

Related Posts