Покрени сопствени бизнис!

Покрени сопствени бизнис!

Иновациони бизнис центар Златибор расписао је јавни позив за конкурс путем кога незапослена лица могу добити бесповратна средства у износу од 300.000,00 до 600.000, 00 динара. Бесповратна средства намењена су за започињање сопственог бизниса, и омогућавају почетницима на тржишту да на лакши начин реализују своје идеје у пракси.

Конкурс за развој предузетништва, у коме су прецизно наведени услови за добијање бесповратних средстава предвиђа и рангирање пројеката, а пројекти иза којих стоје жене и лица млађе од 30 година добијају додатне поене.

Уз услов да су незапослена лица, потенцијални предузетници у овај програм морају ући са минималним учешћем од 20% од вредности пројекта. Бесповратна средства на која могу да рачунају морају се планирати у пројекту и искористити искључиво за набавку основних средстава или за оперативне трошкове у износу од 20% од укупног износа подстицаја.

Сви који желе да се на овакав начин опробају у тржишној утакмици могу да рачунају на саветодавну и организационо-техничку помоћ Иновационог бизнис центра Златибор.

Конкурс ће бити отворен до утрошка средстава.

Ваш бизнис план можете тестирати и попунити помоћу формулара доступном на нашем сајту. Формулар можете пронаћи на линку.

Пријаву на конкурс као и текст конкурса можете преузети на линковима KONKURS STARTAP 2023 и ПРИЈАВА СТАРТ АП 2023. .

Потписану пријаву са пратећом документацијом донети лично у Иновациони бизнис центар Златибор.

Related Posts