Шанса за младе предузетнике

Шанса за младе предузетнике

Иновациони бизнис центар Златибор  расписао је јавни позив за конкурс путем кога незапослена лица могу добити бесповратна средства у износу од 300.000,00 до 600.000, 00 динара. Бесповратна средства намењена су за започињање сопственог бизниса, и представљају начин су да се почетницима на тржишту омогући да на лакши начин реализују своје идеје у пракси.

Конкурс за развој предузетништа у коме су прецизно наведени услови за добијање бесповратних средстава предвиђа и рангирање пројеката а старт уп-ови иза којих стоје жене и лица млађе од 30 година добијају додатне поене.

Уз услов да су незапослена лица, потенцијални предузетници у овај програм морају ући са минималним учешћем од 20% од вредности пројекта. Бесповратна средства на која могу да рачунају морају се планирати у пројекту, такође  и искористити, искључиво за набавку основних средстава, или оперативне трошкове у износу од 20% од укупног износа подстицаја.

Сви  који желе да се на овакав начин опробају у тржишној утакмици могу да рачунају на саветодавну и организационо техничку помоћ Иновационог бизнис центра Златибор.

Prijave za konkurs

За информације о условима и сва додатна питања у вези конкруса, начина аплицирање и слично заинтересовани се могу јавити у просторије Иновационог бизнис центра Златибор, на бројеве телефона: 031/ 3100 322  и 064/824 06 46, или путем е- маила на: radivoje.misovic@ibczlatibor.rs.

Конкурс почиње од 23.11. и траје до 02.12.2022. године

Начин, услови и конкурса документације доступни су на линковима у прилогу:

КОНКУРС-НОВЕМБАР

ПРИЈАВНИ-ФОРМУЛАР-СТАРТ-АП

Related Posts