„Dan nauke i inovacija“ prilika za povezivanje i razvoj u Užicu

„Dan nauke i inovacija“ – prilika za povezivanje i razvoj u Užicu

Министарство науке, технолошког развоја и иновација са задовољством најављује одржавање „Дана науке и иновација“ у Ужицу, као део пројекта „Србија земља науке, земља иновација“. Овај догађај ће се одржати у уторак, 30. јануара, на Академији струковних студија Западна Србија, обележавајући тиме значајан корак ка промоцији научних достигнућа и иновација у нашој земљи.

 

Шта доноси Дан науке и иновација?

Посетиоци ће имати прилику да се упознају са најновијим иницијативама, програмима подршке, изворима финансирања, пореским олакшицама, као и са ресурсима и инфраструктуром истраживачког и иновационог екосистема. Такође, биће организоване демонстрације и презентације најновијих иновација и научних открића, пружајући учесницима јединствену прилику да се повежу са кључним особама из света науке и технологије.

Инспирација и ангажовање

Фонд за иновациону делатност, Фонд за науку и Центар за промоцију науке припремили су разноврсне активности које ће инспирисати и мотивисати јавност да активно учествује у стварању и примени иновативних решења и научних достигнућа, како у привреди, тако и у свакодневном животу.

Заинтересовани су позвани да се придруже у уторак, 30. јануара од 12.00 часова. Молимо вас да своје присуство потврдите путем приложеног ЛИНКА најкасније до понедељка, 29. јануара до 17.00 часова.

Очекујемо вас на „Дану науке и иновација“ и радујемо се вашем доприносу у обликовању будућности науке и иновација у Србији.

Related Posts