Prvi startap kamp za mlade u zapadnoj Srbiji

Predstavljamo vam Kampino, prvi STARTAP KAMP za mlade u Zapadnoj Srbiji. Kamp koji će okupiti mlade na jednom mestu i pružiti im nezaboravno iskustvo. Očekuje vas 3 dana intezivnog programa učenja, rada i druženja, a pored toga, očekuju vas i vredne nagrade za najaktivnije učesnike.

Upoznaćete se sa ljudima sličnih intresovanja, a različitih iskustava što vam donosi priliku da letnje dane upotpunite jednim fantastičnim iskustvom.

Kamp će biti održan od 6. do 8. jula u Naučno tehnološkom parku Čačak, sa ciljem da mladi zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje, uoče probleme, i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startapa. Kamp je namenjen mladima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 30 godina koji su otvoreni za nova znanja i iskustva i zainteresovani su za svet startapa.

Da bi učestvovao/la na kampu, potrebno je da pošalješ prijavu do 1. jula u 12h, nakon čega će tvoja prijava biti ocenjena i ukoliko bude prihvaćena, čekaju te tri nezaboravna dana na Kampino- u kao i mogućnost da vaša timska ideja bude izabrana za podršku i dalji razvoj u Naučno tehnološkom parku Čačak.

  • Ako imaš od 18 do 30 godina, proaktivan/na si i motivisan/a za sticanje novih znanja,
  • Zaintresovan/a si za svet startapa i želiš da upoznaš nove ljude i oprobaš se u timskom radu,

Prijavi se putem linka ili u prostorijama Inovacionog biznis centra Zlatibor.

Startap bootcamp program- “Kampino” sprovodi Naučno tehnološki park Čačak, u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom Beograd, i podržan je od Vlade Švajcarske kroz projekat „Tehnopark Srbija 2–Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova“.

Izvor: Naučno- tehnološki park Čačak