Први стартап камп за младе у западној Србији

Први стартап камп за младе у западној Србији

Представљамо вам Кампино, први СТАРТАП КАМП за младе у Западној Србији. Камп који ће окупити младе на једном месту и пружити им незаборавно искуство. Очекује вас 3 дана интезивног програма учења, рада и дружења, а поред тога, очекују вас и вредне награде за најактивније учеснике.

Упознаћете се са људима сличних интресовања, а различитих искустава што вам доноси прилику да летње дане употпуните једним фантастичним искуством.

Камп ће бити одржан од 6. до 8. јула у Научно технолошком парку Чачак, са циљем да млади закораче у стартап свет, стекну знања и вештине како да креирају идеје, уоче проблеме, и упознају се са корацима у развоју једног успешног стартапа. Камп је намењен младима свих образовних профила, старости од 18 до 30 година који су отворени за нова знања и искуства и заинтересовани су за свет стартапа.

Да би учествовао/ла на кампу, потребно је да пошаљеш пријаву до 1. јула у 12х, након чега ће твоја пријава бити оцењена и уколико буде прихваћена, чекају те три незаборавна дана у Кампино-у као и могућност да ваша тимска идеја буде изабрана за подршку и даљи развој у Научно технолошком парку Чачак.

  • Ако имаш од 18 до 30 година, проактиван/на си и мотивисан/а за стицање нових знања,
  • Заинтресован/а си за свет стартапа и желиш да упознаш нове људе и опробаш се у тимском раду,

Пријави се путем линка или у просторијама Иновационог бизнис центра Златибор.

Стартап боотцамп програм- “Кампино” спроводи Научно технолошки парк Чачак, у сарадњи са Научно-технолошким парком Београд, и подржан је од Владе Швајцарске кроз пројекат „Технопарк Србија 2–Подстицање извоза кроз развој технолошких паркова“.

Извор: Научно- технолошки парк Чачак

Related Posts