Predavanje Ekonomija u veštačkoj inteligenciji

Predavanje Ekonomija u veštačkoj inteligenciji

Inovacioni Biznis Centar Zlatibor sa ponosom najavljuje dolazak Vladimira Đukanovića, istaknutog biznismena i renomiranog filozofa koji se bavi veštačkom inteligencijom. Ovaj inspirativni događaj će se održati 29. septembra s početkom u 18:00 časova, u prelepoj Dvorani Kulturnog Centra Zlatibor.

 

Vladimir Đukanović, osim što je postigao izvanredan uspeh u poslovnom svetu, takođe se istakao kao popularni govornik na društvenim mrežama, podkastima i raznim konferencijama posvećenim savremenom poslovanju. Njegovo predavanje na temu „Veštačka Inteligencija u Ekonomiji“ obećava da će biti inspirativno i edukativno iskustvo za sve prisutne.

 

Jedinstvena kombinacija biznis iskustva i filozofske dubine čini Vladimira posebno atraktivnim kako za mlade ljude koji žele da nauče i rastu, tako i za već afirmisane pojedince koji tragaju za novim perspektivama i boljim razumevanjem veštačke inteligencije.

Pisanje je Vladimirov strastveni hobi još od studentskih dana, a njegovi tekstovi obuhvataju širok spektar tema, koje uvek analizira kroz filozofske komparacije, gde je nedavno I objavio svoju prvu knjigu “Blistanje.”

 

Ulaz na ovu izuzetnu priliku je besplatan, ali broj mesta je ograničen. Da biste obezbedili svoje mesto, molimo vas da se prijavite putem  linka .

 

Prvih 20 prijavljenih učesnika dobijaju poklon iznenađenja!

 

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da čujete sjajnog predavača  o veštačkoj inteligenciji u ekonomiji.

Očekujemo vas na Dvorani Kulturnog Centra Zlatibor 29. septembra!

 

Vaša budućnost počinje sada!

Radujemo se vašem dolasku!

Related Posts