Откриј пут до успеха пријавите се за старт-aп подстицаје и остварите своје пословне снове!

Откриј пут до успеха –  пријавите се за старт-aп подстицаје и остварите своје пословне снове!

 

Иновациони бизнис центар Златибор позива све заинтересоване за покретање сопственог посла да се јаве у Иновациони бизнис центар Златибор и искажу заинтересованост за Старт ап и учествују у програму самозапошљавања.

Сви заинтересовани ће проћи саветовање из области предузетништва,  и имају право да конкуришу на конкурс који ће накнадно бити расписан.

Иновациони бизнис центар Златибор је основан у циљу побољшања иновативних, научних, предузетничких и привредних капацитета у општини Чајетина. Иновациони бизнис центар ради и на промоцији и развоју предузетништва и расту и комерцијализацији иновација базираних на знању, расположивим природним и антропогеним ресурсима, турзму. Активности су примарно намењена предузећима и почетницима тј. старт ап предузећима, као и да се мотивишу млади људе да размишљају проактивно ка реализацији својих пословних идеја. Активности би требало да се заснивају на развоју и примени нових технолгија, производа и услуга, односно активностима које имају висок потенцијал раста, у складу са стратешким циљевима Општине Чајетина и друштвено-економском контексту општине.

Поред субвенција за покретање посла, Иновациони бизнис центар Златибор даје и подршку ментора.

 

Молимо све заинтересоване да се пријаве лично у просторијама Иновационог бизнис центра Златибор, Миладина Пећинара 2 или на мејл адресу: radivoje.misovic@ibczlatibor.rs .

Oвај оглас ће трајати до 10.03.2024. године. На основу анализе и обуке пријављених, расписаће се конкурс за доделу неповратних субвенција за потенцијална новооснована старт ап предузећа.

ОГЛАС 

Related Posts