Нова шанса за младе стартапове

Нова шанса за младе стартапове

Нова подршка развоју предузетништва златиборског краја и нова шанса за стартап-ове, људе са идејом спремним за тржишне изазове, отворена је конкурсом Иновационог бизнис центра Златибор.  Идеја за бизнис преточена у пројекат, у складу са условима новог конкурса за развој предузетништва, старт ап-овима може донети бесповратна средства у узносу од 300.000,00 до 600.000,00 динара

Уз минимално учешће од 20% овај износ бесповратних средстава може се утрошити на набавку основних средстава, али и за оперативне трошкове у износу од 20% од укупног износа подстицаја. Уз добру идеју, упорност и јаку жељу за успехом, бесповратна средства представљају и подстицај, и једну врсту сигурности за сам почетак самосталног бизниса.

Као битан услов за учешће у конкурсној процедури  треба истаћи да апликанти морају бити пријављени у евиденцију Националне службе за запошљавање. Додатне бодове у рангирању пројеката у прелиминарној фази имају млади до 30 година старости и жене.

Право учешћа на конкурсу имају незапослена лица са евиденције НСЗ која имају добру идеју за перспективан бизнис, а приоритети су жене и млади до 30 година.

Конкурс почиње од 20.7. и траје до 28.7.2022. године

За све услове и могућности које нуди овај конкурс заинтересовани се могу јавити у просторије Иновационог бизнис центра Златибор, на бројеве телефона  031/ 3100 322  и  064/824 06 46, или путем е- маила на : radivoje.misovic@ibczlatibor.rs.

Иновациони бизнис центар, поред тога што спроводи конкурсну процедуру, будућим предузетницима пружа и саветодавну, као и организационо техничку подршку.

Начин, услови и конкурса документације доступни су на линковима у прилогу:

КОНКУРС-ЗА-СТАРТАП-2022

ПРИЈАВНИ-ФОРМУЛАР

Related Posts