Ученици Угоститељско- туристичке школе Чајетина у посети ИБЦ Златибор

Ученици Угоститељско- туристичке школе Чајетина у посети ИБЦ Златибор

На иницијативу Иновационог  бизнис центра  Златибор  данас је био домаћин изузетно инспиративног догађаја. Ученици ИВ разреда Угоститељско-туристичке школе из Чајетине, који прате предмет предузетништво, имали су прилику да се упознају са динамичним светом иновација и пословних могућности које нуди наш центар.

Посета је започела обиласком просторија Иновационог бизнис центра, где су ученици могли да се диве савременој инфраструктури која су на располагању. Представници центра су са ентузијазмом презентовали широк спектар ресурса којима располажу, истичући важност иновација у савременом пословању.

Посебан акценат стављен је на досадашње резултате центра, који су пример како иновативне идеје могу да се трансформишу у успешне пословне подухвате. Ученицима су предочени и конкурси за средства која су доступна младим предузетницима, што је пробудило посебно занимање међу ученицима.

Интерактивна презентација је омогућила ученицима да постављају питања и директно се укључе у дискусију о различитим аспектима предузетништва и иновација. Њихова радозналост и ентузијазам за нове идеје били су очигледни, а питања су покривала широк спектар тема – од техничких детаља до савета о томе како развити и промовисати иновативне пројекте.

Овај сусрет не само да је био информативан за ученике, већ је отворио врата за будућу сарадњу између Иновационог бизнис центра и Угоститељско-туристичке школе из Чајетине. Постоји очигледан потенцијал за заједничке пројекте и иницијативе које би могли да обогате оба ентитета.

Посета Иновационом бизнис центру на Златибору била је драгоцено искуство за младе предузетнике у успону. Пружила им је прилику да се упознају са светом иновација и предузетништва, инспиришући их да размишљају изван оквира и теже ка стварању својих јединствених пословних идеја.

Related Posts