Poslovanje je lakše bolje pristupačnije uz nas!

Poslovanje je lakše bolje pristupačnije uz nas!

Inovacija

Inovativni pristupi poslovanju su budućnost rada u bilo kojoj oblasti.

Biznis​

Unapredite vaše veštine i znanja. Naš centar vam nudi bezbroj mogućnosti za to.

Turizam

Spoj lepog i korisnog uvek daje dodatni elan. Posetite nas i uverite se u moć Zlatibora.

Dobra atmosfera je pola posla

Inovacioni biznis centar Zlatibor osnovala je opština Čajetina, u saradnji sa državnim institucijama, u cilju formiranja jedinstvenog inkubatora za podsticanje inovativnih, naučnih, preduzetničkih i privrednih kapaciteta opštine.

Savremeno opremljen i u samom srcu Zlatibora, Inovacioni biznis centar nudi spoj modernog i klasičnog, inovacije i tradicije, poslovnog i rekreativnog. Posetioci imaju mogućnost korišćenja besplatnog parkinga i trim staze u blizini, kao i usluge smeštaja, pozorišta, bioskopa, biblioteke i galerije, koji se nalaze u istom objektu.

Od ideje do realizacije

Budućnost privrede jesu mala preduzeća. Najčešći vid pokretanja malih preduzeća jesu startapovi, koji kroz inovativni pristup poslu umeju da tržištu ponude nešto sasvim novo.

Danas u tehnološkoj eri napretka svaka informacija je bitna, tako da je bitno pronaći pravo mesto za razmenu i sticanje iskustva. Naš centar je veliki broj startapova i malih preduzeća prepoznalo kao idealanog partner za pokretanje i dalji razvoj svog poslovanja.

Posetite nas i razvijajte svoje poslovanje iz prijatnih i savremeno opremljenih prostorija Inovacionog biznis centra u centru Zlatibora.

Online provera biznis plana

Želite da pokrenete svoj biznis, ali niste sigurni odakle da počnete?

IBC Zlatibor nudi jedinsvtenu uslugu provere i testiranja poslovnog plana, koji dalje možete sprovesti i podeliti sa investitorima i partnerima.

Rezervišite prostor

Potreban vam je miran, ali i savremeno opremljen kutak za rad, sastanak ili događaj?

Inovacioni biznis centar Zlatibor raspolaže sa savremeno opremljenom salom i radnim prostorom koje možete koristiti u skladu sa potrebama
vašeg poslovanja.

Ko je u kovorking prostoru?

Radivoje Mišović

Koordinator

Nenad Savovic

Software developer

Saša Rebić

Seo optimizacija

Nina Nikolić

Web dizajn

Image

Vesti

Naši partneri