Šansa za mlade preduzetnike

Šansa za mlade preduzetnike

Inovacioni biznis centar Zlatibor  raspisao je javni poziv za konkurs putem koga nezaposlena lica mogu dobiti bespovratna sredstva u iznosu od 300.000,00 do 600.000, 00 dinara. Bespovratna sredstva namenjena su za započinjanje sopstvenog biznisa, i predstavljaju način su da se početnicima na tržištu omogući da na lakši način realizuju svoje ideje u praksi.

Konkurs za razvoj preduzetništa u kome su precizno navedeni uslovi za dobijanje bespovratnih sredstava predviđa i rangiranje projekata a start up-ovi iza kojih stoje žene i lica mlađe od 30 godina dobijaju dodatne poene.

Uz uslov da su nezaposlena lica, potencijalni preduzetnici u ovaj program moraju ući sa minimalnim učešćem od 20% od vrednosti projekta. Bespovratna sredstva na koja mogu da računaju moraju se planirati u projektu, takođe  i iskoristiti, isključivo za nabavku osnovnih sredstava, ili operativne troškove u iznosu od 20% od ukupnog iznosa podsticaja.

Svi  koji žele da se na ovakav način oprobaju u tržišnoj utakmici mogu da računaju na savetodavnu i organizaciono tehničku pomoć Inovacionog biznis centra Zlatibor.

Prijave za konkurs

Za informacije o uslovima i sva dodatna pitanja u vezi konkrusa, načina apliciranje i slično zainteresovani se mogu javiti u prostorije Inovacionog biznis centra Zlatibor, na brojeve telefona: 031/ 3100 322  i 064/824 06 46, ili putem e- maila na: radivoje.misovic@ibczlatibor.rs.

Konkurs počinje od 23.11. i traje do 02.12.2022. godine

Način, uslovi i konkursa dokumentacije dostupni su na linkovima u prilogu:

KONKURS-NOVEMBAR

PRIJAVNI-FORMULAR-START-AP

Related Posts