Sajam inovativnih proizvoda za odvlaživanje vazduha

Sajam inovativnih proizvoda za odvlaživanje vazduha

U prostorijama Inovacionog biznis centra Zlatibor 27. oktobra biće upriličena prezentacija najnovije palete proizvoda za odvlaživanje vazduha u stambenom, industrijskom ili poslovnom okruženju.

U saradnji sa kompanijom  Klima solutions Beograd biće predstavljeni proizvodi najnovije generacije čija je svrha kontrola vlažnosti vazduha u zatvorenom prostoru radi uspostavljanja optimalnih životnih i radnih uslova, ali i smanjenju mogućnosti nastanka buđi, plesni, razvoja mikroorganizama i alergena. Pored ovih proizvoda biće predstavljeni I  najnoviji tehnološki trendovi i dostignuća u oblasti klimatizacije: infrared grejna tela, ventilatori, , merna tela različitih kategorija i drugo, sve iz domena postizanja ugodnosti boravka i rada u eksterijeru.

 

Budući da su ovi proizvodi i te kako potrebni stanovništvu, industriji, građevinarstvu, hotelijerstvu i ugostiteljstvu, prerađivačkoj i primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji zlatiborskog okruga, IBC će, u svojstvu domaćina, otvoriti mogućnosti bližeg upoznavanja, upravo na predstojećoj prezentaciji.

 

Događaj koji sledi ima svojstvo mini sajma budući da će, pored predstavljanja proizvoda i načina njihovog funkcionisanja biti i izložen deo proizvodnog programa Klima solutions, te će posetioci moći na licu mesta i da se upoznaju sa načinom rada i efektima svakog od njih.

 

 

Broj mesta je ograničen pa je potrebna prethodna prijava i to putem linka  a početak prezentacija je planiran za 10 časova.

 

Related Posts