Razvoj ženskog preduzetništva kroz udruživanje, edukacije i kreativnost

Udruženje građana „Zlata“ u saradnji sa Savetom za Rodnu ravnopravnost opštine Čajetina, u subotu 05.11.2022. na Zlatiboru, u Inovacionom biznis centru, organizujeć

Konferenciju – pod nazivom „Svako to može“u trajanju od 08.30 do 18.00 časova


Ciljna grupa konferencije su žene, ne samo iz zlatiborskog kraja, nego i iz cele Srbije, sve one koje žele da se ostvare kao preduzetnice, kao i sve one preduzetnice koje smatraju da mogu doprineti daljem razvoju ženskog preduzetništva kroz razmenu iskustava, edukacije, inovacije i kreativnosti.

Dobro razvijeno preduzetništvo je odlika ekonomski stabilnih tržišta, te je osnaživanje ovog sektora od ključne važnosti za dalji ekonomski razvoj, smanjenje nezaposlenosti i povećanje privrednih subjekata koji plaćaju porez.
Razvojni put buduće preduzetnice pored savladavanja osnovnih pravila ekonomike poslovanja podrazumeva i rad na sebi, na ličnom i profesionalnom nivou.
Konferencija je tematski podeljena na četiri oblasti i to:
✓ Poslovna edukacija – Biznis model
✓ Emotivna edukacija – Blokade i emotivna stanja u vezi sa novcem
✓ Prodajna edukacija – Digitalna prodaja i lična prodaja MLM
✓ Lična edukacija – Balans poslovnog i privatnog života

Agenda

Predavači na Konferenciji su preduzetnice ostvarene u navedenim tematskim oblastima.

Podršku za održavanje konferencije pružili su Opština Čajetina, JP „Gold gondola Zlatibor“ , Inovacioni Biznis centar Zlatibor, Turistička organizacija Zlatibor, kao i brojni prijatelji udruženja: Turističko rekreativni kompleks Zlatibor, Hotel Buket, Stojanović delikates, Hotel Palisad, Hotel Agape, Interactive Solutions, Kraljeva voda.

Izvor: JKP Gold Gondola