Развој женског предузетништва кроз удруживање, едукације и креативност

Развој женског предузетништва кроз удруживање, едукације и креативност

Удружење грађана „Злата“ у сарадњи са Саветом за Родну равноправност општине Чајетина, у суботу 05.11.2022. на Златибору, у Иновационом бизнис центру, организује Конференцију – под називом „Свако то може“ у трајању од 08.30 до 18.00 часова

Циљна група конференције су жене, не само из златиборског краја, него и из целе Србије, све оне које желе да се остваре као предузетнице, као и све оне предузетнице које сматрају да могу допринети даљем развоју женског предузетништва кроз размену искустава, едукације, иновације и креативности.

Добро развијено предузетништво је одлика економски стабилних тржишта, те је оснаживање овог сектора од кључне важности за даљи економски развој, смањење незапослености и повећање привредних субјеката који плаћају порез.

Развојни пут будуће предузетнице поред савладавања основних правила економике пословања подразумева и рад на себи, на личном и професионалном нивоу.

Конференција је тематски подељена на четири области и то:
✓ Пословна едукација – Бизнис модел
✓ Емотивна едукација – Блокаде и емотивна стања у вези са новцем
✓ Продајна едукација – Дигитална продаја и лична продаја МЛМ
✓ Лична едукација – Баланс пословног и приватног живота

Агенда

Предавачи на Конференцији су предузетнице остварене у наведеним тематским областима.

Подршку за одржавање конференције пружили су Општина Чајетина, ЈП „Голд гондола Златибор“ , Иновациони Бизнис центар Златибор, Туристичка организација Златибор, као и бројни пријатељи удружења: Туристичко рекреативни комплекс Златибор, Хотел Букет, Стојановић деликатес, Хотел Палисад, Хотел Агапе, Интерацтиве Солутионс, Краљева вода.

Извор: ЈКП Голд Гондола

Related Posts