Predavanje “Pisanje Biznis plana” u IBC Zlatibor

Predavanje  “Pisanje Biznis plana” u IBC Zlatibor

Inovacioni biznis centar Zlatibor najavljuje predavanje na temu „Pisanje biznis plana„, koje će se održati 30. maja u konferencijskoj sali IBC Zlatibor sa početkom u 18:00 časova. Ovo predavanje je namenjeno preduzetnicima svih nivoa, od početnika do iskusnih profesionalaca, kako bi unapredili svoje veštine u oblasti poslovnog planiranja.

 

Predavanje će voditi priznati Vladimir Veličković  stručnjak iz kompanije Solvion, lidera u poslovnom savetovanju, kao i njegovi saradnici Nikola Pejović I Andrej Kravčuk. Učesnici će naučiti kako da postave ciljeve, analiziraju tržište i pripreme finansijske projekcije koje će privući investitore i osigurati dugoročnu održivost biznisa.Učesnici će proći kroz ključne korake u pisanju biznis plana, uključujući postavljanje realnih ciljeva, analizu tržišta i pripremu finansijskih projekcija. Poseban akcenat će biti na praktičnim alatima i metodama koje mogu odmah primeniti.

 

Predavanje je idealno za sve koji žele da unaprede svoje poslovne veštine, bilo da su početnici ili iskusni preduzetnici. Takođe, ovo je sjajna prilika jer je aktuelni konkurs „Pokreni biznis uveliko u toku.

 

Ne propustite priliku da unapredite svoje veštine i dobijete odgovore od stručnjaka iz Solvion-a. Rezervišite svoje mesto odmah putem linka.

 

Predavanje „Pisanje biznis plana“ pruža neprocenjive uvide i smernice za uspešnu realizaciju poslovnih ideja. Pridružite nam se i iskoristite ovu priliku za lični i profesionalni rast.

 

Za više informacija i registraciju posetite naš sajt ili kontaktirajte tim IBC Zlatibor.

Related Posts