Nova šansa za mlade startapove

Nova šansa za mlade startapove

Nova podrška razvoju preduzetništva zlatiborskog kraja i nova šansa za startap-ove, ljude sa idejom spremnim za tržišne izazove, otvorena je konkursom Inovacionog biznis centra Zlatibor.  Ideja za biznis pretočena u projekat, u skladu sa uslovima novog konkursa za razvoj preduzetništva, start ap-ovima može doneti bespovratna sredstva u uznosu od 300.000,00 do 600.000,00 dinara

Uz minimalno učešće od 20% ovaj iznos bespovratnih sredstava može se utrošiti na nabavku osnovnih sredstava, ali i za operativne troškove u iznosu od 20% od ukupnog iznosa podsticaja. Uz dobru ideju, upornost i jaku želju za uspehom, bespovratna sredstva predstavljaju i podsticaj, i jednu vrstu sigurnosti za sam početak samostalnog biznisa.

Kao bitan uslov za učešće u konkursnoj proceduri  treba istaći da aplikanti moraju biti prijavljeni u evidenciju Nacionalne službe za zapošljavanje. Dodatne bodove u rangiranju projekata u preliminarnoj fazi imaju mladi do 30 godina starosti i žene.

Pravo učešća na konkursu imaju nezaposlena lica sa evidencije NSZ koja imaju dobru ideju za perspektivan biznis, a prioriteti su žene i mladi do 30 godina.

Konkurs počinje od 20.7. i traje do 28.7.2022. godine

Za sve uslove i mogućnosti koje nudi ovaj konkurs zainteresovani se mogu javiti u prostorije Inovacionog biznis centra Zlatibor, na brojeve telefona  031/ 3100 322  i  064/824 06 46, ili putem e- maila na : radivoje.misovic@ibczlatibor.rs.

Inovacioni biznis centar, pored toga što sprovodi konkursnu proceduru, budućim preduzetnicima pruža i savetodavnu, kao i organizaciono tehničku podršku.

Način, uslovi i konkursa dokumentacije dostupni su na linkovima u prilogu:

KONKURS-ZA-STARTAP-2022

PRIJAVNI-FORMULAR

Related Posts