НАЛЕД и Влада Републике Србије oтворили конкурс за подршку иновацијама

НАЛЕД и Влада Републике Србије oтворили конкурс за подршку иновацијама

НАЛЕД, у сарадњи са Владом Републике Србије и уз финансијску подршку компаније Филип Морис, позива стартапе, предузетнике и микро, мала и средња предузећа да учествују у СтарТецх програму подршке иновацијама. Конкурс ће бити отворен од  15. априла до 31. маја 2024. године.

Ово је четврта година како се организује овај конкурс, а кандидати ће имати прилику да се боре за бесповратна финансијска средства до 50.000 долара. Поред тога, програм нуди и Soft Acceleration Program, који помаже бизнисима у прилагођавању производа за тржиште, проналажењу инвеститора и корисника.

Услови за учеснике су јасни – могу се пријавити предузетници и бизниси који су регистровани од 1. јануара 2015. године до најкасније 31. децембра 2023. године.

Циљ програма је да подржи развој и комерцијализацију иновација. Корисници ће имати приступ обукама, менторској подршци, изради pitching материјала и њиховом пласирању на онлајн платформама, као и могућност учешћа на циљаним догађајима за повезивање стартапа с инвеститорима.

Заинтересовани могу преузети Водич за апликанте и попунити онлајн пријавни формулар до 31. маја 2024. године до 18h. Бизнис план и пратећа документација су обавезни за пријаву. Такође, постоји могућност пријаве за стручну подршку у припреми бизнис плана до 10. маја.

 

Више информација о конкурсу и пријави може се пронаћи на званичном сајту НАЛЕД-а.

Related Posts