„Dan nauke i inovacija“ prilika za povezivanje i razvoj u Užicu

„Dan nauke i inovacija“ – prilika za povezivanje i razvoj u Užicu

Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija sa zadovoljstvom najavljuje održavanje „Dana nauke i inovacija“ u Užicu, kao deo projekta „Srbija zemlja nauke, zemlja inovacija“. Ovaj događaj će se održati u utorak, 30. januara, na Akademiji strukovnih studija Zapadna Srbija, obeležavajući time značajan korak ka promociji naučnih dostignuća i inovacija u našoj zemlji.

 

Šta donosi Dan nauke i inovacija?

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim inicijativama, programima podrške, izvorima finansiranja, poreskim olakšicama, kao i sa resursima i infrastrukturom istraživačkog i inovacionog ekosistema. Takođe, biće organizovane demonstracije i prezentacije najnovijih inovacija i naučnih otkrića, pružajući učesnicima jedinstvenu priliku da se povežu sa ključnim osobama iz sveta nauke i tehnologije.

Inspiracija i angažovanje

Fond za inovacionu delatnost, Fond za nauku i Centar za promociju nauke pripremili su raznovrsne aktivnosti koje će inspirisati i motivisati javnost da aktivno učestvuje u stvaranju i primeni inovativnih rešenja i naučnih dostignuća, kako u privredi, tako i u svakodnevnom životu.

Zainteresovani su pozvani da se pridruže u utorak, 30. januara od 12.00 časova. Molimo vas da svoje prisustvo potvrdite putem priloženog LINKA najkasnije do ponedeljka, 29. januara do 17.00 časova.

Očekujemo vas na „Danu nauke i inovacija“ i radujemo se vašem doprinosu u oblikovanju budućnosti nauke i inovacija u Srbiji.

Related Posts